Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων σε ξενοδοχεία και super market

Στα πλαίσια της έκθεσης Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός που διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου 2015 στις Γούρνες Ηρακλείου, πραγματοποιείται το 4ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων «Προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής» σε συνδιοργάνωση των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων με τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.

logo-forum-site-2

Το φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων θα διαρκέσει δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα (21/3) θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις παραγωγών αγροτικών και μεταποιημένων κρητικών προϊόντων με ξενοδόχους ενώ τη δεύτερη ημέρα (22/3) με εκπροσώπους δικτύων διανομής – SUPER MARKET. Επίσης θα καταρτιστεί κατάλογος προμηθευτών και θα λειτουργήσει παρατηρητήριο προϊόντων, στο οποίο θα καταγράφονται ανά μήνα οι ανάγκες των ξενοδοχείων σε συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να γνωρίζουν οι παραγωγοί ποια προϊόντα έχουν ζήτηση και σε ποιες ποσότητες.

Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν για τους τοπικούς επιχειρηματίες και παραγωγούς και πραγματοποιείται έπειτα από ηλεκτρονική αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αίτηση Συμμετοχής

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ.